julhelg vs nyårshelg

Tillbaka !

Firade jul hos mamma å pappa :)
Super mysigt, pappi hämtade mig den 23e å sen åkte vi hem å klädde granen, åt nygjord julskinka å hade det trevligt.

Mitt gamla rum är gästrum nu och jätte mysigt, min flicksäng står där å är den skönsate i världen om ja får säga det själv, Hera har sin gamla rosa säng där så hon va nöjd oxå :) även hennes gamla valpfilt/mammafilt finns hos mina föräldrar.

Julafton var väldigt annorlunda i år, min första jul på 5 år som singel.... OMG
Men va faktiskt skönt! behöver inte flänga runt till svärföräldrar å första göra alla familjer glada  etc

det var en lugn och sansad jul :) Hera hade Dolly att leka med.
Blev bara ja , mor å far på julaftons kvällen, så mysigt så, vi tog fram macallan whiskeyn å kollade på tv å somnade alla 4 :) hihihi
DEt bästa var nog när mamma satt å sa "hej Mormors flickor" till Hera å Dolly :) hihihi brukar skoja å säga att det är dom barnbarnen hon får ;p

Lugn mamma jag kanske är anti nu men det är klart jag ska ha en knodd ja med någon dag =)



Dolly å Hera efter matfrossa :) scienceplan /Hills  delicious beef adult

Måndag igen!

Pigg å på topp faktiskt även om jag kände mig febrig i helgen.
Lugn helg med Hera mys, allt fokus visa helger helt på min prinsessa!

Det här inlägget är till henne!


HERA ASHLEY AVA MYLOVE



Hera igår i nya jackan. Handmade by Moí!  Vackraste HERIS


Ser ni den farliga huggtanden! Favorit leksaken som varit med om mycket, Cesar dödade den men den återuppstod efter ett möte med miss Socker å sytråd.

 Man måste vila mellan lek

ETT GOTT NYTT JUL! modell i K.5s jul deko


Hera Ashley (ava) 2009-10-01
88% chihuahua 12% Tibbetansk spaniel
kom till mig 1 juni 2010!
Det bästa som hänt mig! Var inget lätt beslut då hon uppenbarligen hade lite sociala problem och rädd för allt, Men jag kände en kontakt med henne första gången vi träffades och bestämde mig för att ta hem henne och ge henne ett livslångt, tryggt och underbart liv.
Ville inte ha en chihuahua då Våran älskade Wille (prins William) gick bort tidigare samma år! han var det viktigaste för mig som fanns och kom alltid först för mig! Saknar och tänker på honom varje dag! chihuahuor är ömtåliga och rycks lätt ifrån oss, trodde även jag skulle förvänta mig att alla chihuahuor är som Wille! Därför var en chihuahua inget för mig trodde jag.

jag kunde inte ta risken att Hera hamnade i något hem där dom inte förstod hennes behov! så jag gjorde en helomvändning, ringde min uppfödare av pomerainians och sa att jag inte längre var intresserad av hennes nästa kull (planerade till augusti 2010) Jag hade hittat mitt allt!  HERA ASHLEY MYLOVE

Vår första tid tillsammans var inte lätt, jag hade inte familjen på min sida, stod ensam. Det var jätte jobbigt men jag tyckte jag gjorde det rätt bra ändå.
Jag lyckades få Hera rumsren, Sova i egen säng, springa fritt (till en viss mån då hon e så lättskrämd) vänta tills jag sa varsegod att ta maten, Sitta, vackertass, inte skälla på allt som hördes från trapphuset. Hon är en jätte duktig tjej som förstår det mesta även om hennes rädsla gör det psykiskt svårt för henne att släppa gammalt beteende.

Sen flyttade vi! inte bra! Hera backade i utvecklingen och började igen skälla på allt både ute och inne. Hon blir hypernervös och kissar inne när hon tror hon ska bli lämnad. Men vi jobbar på!

Hera är så tillgiven! Hon vet att hon är trygg hos mig och jag litar på henne. Vi behöver varann! Vi hör ihop <3

Love You Honey! 



SÅ TRÖTTT!!!

 
Amba får 3 av 5 möjliga chihuahuor från moí.    



lite besviken på Septembers första låt val ,, men mikronfonkåt lyfte taket ;p

 två trötta blondiner kl 2 på natten, tur att bilen stod framkörd på regeringsgatan å väntade på oss.

ELIN HAGMAN  (SBS RADIO) SUGER   hade jag en burn book skulle hon hamna där, har man fått ett ansvarsområde så bör man se till att man fixar det annars lämnar man över till någon annan! ingen chihuahua till henne!


BAJS!!!

Min Iphone verkar ta längre tid på sig än utlovat!!! buuuhuuu   =,( 

   BAJS BAJS   BIG PILE OF POOP

Vapi fucking ano!


Service är ett ord som tappat sin innebörd.
Allt blir dyrare men servicen blir sämre... Jag skyller på 70 talisterna som står bakom kassor och disskar idag!

innan 11 på VapiANO vid humlegården är det totalt öde,... Man tycker att då kna personalen hålla på och förbereda sina grejer så att dom är redo när dom första lunch gästerna kommer... men nej då!
DEt blir kö dom har bara två pasta köer öppna,,, vår tur,,,, han bakom disken... börjar fiffla med sina oljor och fyller på å korkar upp.... tar typ 7 min innan han ens frågar vad vi ska ha... Vi är 3 och dom har ju bara 2 kok"plattor" så min beställning får vänta tills kollegornas är klara,,, min tur jag speciall beställer som jag alltid gör för jag vet vad jag vill ha och vad som smakar gott...
kommer fram till kassan... tjejen /biatchen ska packa ner våra grejer i påsar och har då ner min mat i golvet så det ligger pasta överallt.   Hennes kommentar " Va de jag eller" lite spydigt.
Hon ropar till sig en kollega som inte verkar vilja tro att vi inte hade gjort det själv ,,, men lunkar sedan iväg för att fixa ny mat till mig,,, jag försöker skrika efter att min var speciall.. han säger bara ja ja jag vet.
6min senare kommer han med min mat å nästan slänger den i famnen på mig.
uppe på kontoret när 40 min av min lunch har gått!!! öppnar jag locket och ser att det är fel såås och dessutom väldigt VÄLDIGT snålt med pasta sås. ljummen pasta och salt å tort som fan!!! 


Sånt kan verkligen förstöra hela min dag!!!! Tur att ja tog extra många gummibjörnar! 

JULFEST


nu närmare det sig julfest på jobbet!!! WIee

Ska åka med sveriges största skärgårdsbåt M/S Saga Lejon från skeppsbron kl 19 imorgon och kommer till kaj kl 22 å där fortsätter festen ;p



Trist bara att jag börjar kl 8 på torsdag och sen senare på kvällen ska till the voice x-mas party!
e ju gammal hur ska jag orka ;p haha vilket i-lands problem!

Underbart!!!

http://www.okaeri.se/happy-sweets-kit-fruits/194-0

Perfekta julklappar till pysselsugna!

 SWEET


kna inte sluta!

http://fuldans.se/?v=pmvxgfqria

Vem vills e september (petra) Dansa galet och styra henne!?

haha

Fuldans.seFULDANS:SE   gör dig själv som fuldansare!

Hera å ja dansar Fuldans! får inte missas!

http://fuldans.se/?v=dngrmsunmv Hera

http://fuldans.se/?v=fqlppzxfxp  moí


HAHA

Det luktar som shanssons frestelse!

Ett gott nytt jul!  svartvit, brun röd eller gul!

Man måste bara älska den!  Säger som JosefinCrawford  Shan banans jul är en hit!
Så dans vänlig och kul att sjunga med till i morgonduschen :) hahah


Söndag....

Söndagen va bra, jag hade mysdag med hera och sen åkte vi tille n kompis och hade lite myskväll.

"SKRÄCK makes me shiver"
Ja e ett stort fan av skräckfilmer,, vet inte varför. När jag var liten så kunde jag inte ens se reklamen för storm of the century utan att bli helt uppskrämd och sova mellan mamma å pappa!
Nu älskar jag skräckisar men känns som att man har sett dom flesta :( trist somF'A'n

tips?

Såg Boogeyman 3 igår i sängen med Heris, jag tror hon gillar det oxå ;P Eller så är det bara själva mys is ängen grejen hon gillar haha

Träffade Grannarna som har 3 hundar, chihuahua tjejer, Amy, Ally och Wilma. Så underbart söta! Hera är skeptisk till dom för hon är inte van vid att komma in i en så stark grupp. Hon e ju van vad att få styra och ställa.
J´ Ägaren till chitassarna är Heravakt idag, SÅ HIMLA SNÄLLT! har sagt upp Hera från dagiset vid Tessinparken då jag inte triodde ja skulle jobba kvar på österM.  Tji fick jag.



 Acquilas hunddagis!  Johan e bästa dagismamman :) 

Hera älskar dagis men hon gillar inte att gå upp på morgonen speciallt inte nu när det är så kallt och åka med mig kl 7 på morgonen!
Mammas älskling kan sova till kl 11 utan problem :D haha

Nu e ja på jobbet och tar nya tag!
Måndag ny dag å nya möjligheter!


Dop


Medborgarplatsen

Hera å ja E på medborgarplatsen. Kallt å blåser! Usch, vi åker hem! Hera har inte gjort number2 på hela dagen :-S lilla magen verkar vara i obalans. Hon drar till sig väldigt mycket uppmärksamhet, åhh, naw, aww hela tiden, trött på det. Skönt att få lämna farsta. De e mysigt att vara där man känner sig hemma men man får ju inte vara ifred en sekund! "ey blondie din fjällräven skulle passa på mitt Golv" " söta flickan kom hit å visa va du har där under jackan" "ska ja passa din Chihuahua en stund bruden"

Julmys hos Elmo

Sitter hos Elmo i mitt gamla hood farsta c, vi äter jul godis å myser. Hera e självklart med :-D hon tuggar på sitt tuggben. Älskar dig gumman! Snart börjar Satc! Julklapps spelet e spelat! Sweet.

Amen

Sitter i kyrkan å ser min syster son döpas. Sweet! Jätte fin kyrka dock ligger den dåligt till. Spånga kyrka. Nu blir det skön sång!

Ont som i det varmaste stället i ryggen!!

Nu ska jag sova!!!

Har suttit uppe å sytt en nya tröja till Hera..

Sitter som ett mähä!  å kankse inte bästa bordet ergonomiskt sett direkt ;S

  Min trogna Bernina flera tusen =)

Här är resultatet:

 Fodrad å varm =)  Hon gillade den för den satt löst och bra.

Sele från Doggie.se   med rhimestones.
Koppel: Nobby, burberry beige.


GO NAttisch! imorgon blir det dop av min systerson *Carl Douglas Culumus Andskär* och sen Julmys hos Elmo <3Får då träffa mina systerdöttrar *Filippa Nova & Agnes Nike Chanel* Saknat dom! Dom var på Aruba så länge!


Sweet!  

Hera

Hera myser i soffan

Minnah

Känns inte som att hennes rösten höll, am I wrong?

Idol

Fredags mys med Hera! Idol och bjs! Chow Chow ska de va. Hera har lekt med Sin boll och dragit fram damm från under soffan. Å gjorde sig till så ja gjorde ordning hennes favo plats i soffan! Nu börjar idol finalen på riktigt. Sweet

Va i "Världens varmaste plats" sa du så för?

Sweet!

nya kollegorna rules;p 


The voice X-mas party!




Den 16e Blir det The voice X-mas party på Amba för mig å socker. Ser fram emot det faktiskt även om jag inte varit så party sugen på sista tiden.

Det som hände igår gjorde mig arg och ledsen och beslutsam att försöka gå vidare med mitt liv! BASTA

SWEETness Hera har fått för sig att inte gå i trapporna hemma hos mamma å pappa! Hos springer upp till översta våningen och står å gnäller tills någon lyfter ner henne till oss andra i köket.
Fjomperier! men prinsessan kommer undan med det mesta ;p

Nu ska ja hämta en caffeLatte så ja inte somnar!


Stureplan

Farligt att jobba intill sturegallerian. shopping åt alla håll!


Hittade faktiskt min systers (E´s) julklapp därinne idag :) Sweet!

Jag är ute i god tid i år med klapparna faktiskt.  10 chihuahua poäng till mig!

MIN ÖNSKELISTA:

* Presentkort på MQ
* Iphone 4
* Service på min Vaio
* Pälsmössa  (FUSK PÄLS)
* Träningskort
* ny lägenhet  (dream)
* One Piece
* En PT
* Ansiktsbehandling
* Resecheck


HERAS ÖNSKELISTA:

* Body
* Gottis  (holiday dream)
* Burberry polo
* Nytt halsband
  BROMMAZOO vintage* PRETTY PLZ

Här är vi!

MOí HERA

Dagens sötaste!

 Sweet eller hur!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0